Ce inseamna vindecarea in ThetaHealing?

In “ThetaHealing” nu trebuie sa fim neaparat “bolnavi” ca sa ne “vindecam”. In Thetahealing noi lucram cu convingerile si sentimentele noastre. Invatam sa le identificam si sa fim constienti de ele, sa ne eliberam de cele care nu ne sprijina  si sa le inlocuim cu altele inaltatoare iar asta ne ajuta nu doar sa ne “vindecam” ci si sa ramanem sanatosi.

De exemplu, doar schimbarea unor  convingeri ca “nu sunt suficient de bun”,” oamenii imi vor raul ”,”nu contez”, “ nimeni nu ma iubeste”, “oamenii sunt invidiosi pe succesele mele”  este o vindecare. Da-ti seama ce consecinte pot avea aceste convingeri amplificate ani de zile. La ce duc? Evident, totul incepe cu o stare rea si in timp aceasta duce la boala fizica. Celulele memoreaza vibratia joasa si echilibrul corpului incepe sa fie perturbat, incep sa apara modificari subtile in corp care devin evidente abia cand apare o durere fizica sau cand suntem diagnosticati cu o “boala”. Intelegi?  

Imagineaza-ti ca iti schimbi convingerile profunde legate de relatiile tale, de ceea ce crezi ca poti, de felul cum te vezi, de bani, de viitorul tau si ca iti rescrii toate concluziile emotionale luate in copilarie sau de-a lungul vietii tale si incepi sa iti administrezi sentimente divine zilnic. Ce crezi ca o sa se intample? Iti “vindeci” sufletul si viata.

“Participarea ca martor la o vindecare fizica, reprogramarea unei convingeri sau invatarea unui sentiment sunt toate vindecari. Reprogramarea convingerii unei persoane pentru a sti ca este “demna de dragostea Atoatecreatorului” este o vindecare prin ea insasi. Invatarea unei persoane cum sa aiba “dragoste de sine” este, de asemenea, o vindecare. Validitatea reprogramarii este evidenta din diferentele ce se observa in viata de zi cu zi a oamenilor.”(Vianna Stibal)

Cand auzim cuvantul “vindecare” ne putem gandi ca trebuie sa fim bolnavi fizic de ceva ca sa fim “vindecati” dar noi nu ne dam seama ca prin cuvintele, gandurile, sentimentele noastre zilnic noi ne invatam corpul cu o anumita energie.

Din cate am observat eu, caci am fost si eu bolnava, boala ne atentioneaza ca, pentru un timp mai scurt sau mai lung, noi nu am mai fost constienti de ce se intampla in interiorul nostru, am ignorat toate semnele, am uitat sa ne iubim si de aceea  “boala “ apare doar ca sa ne sa atraga atentia sa redevenim constienti. Iar cand redevenim constienti, observam tot ceea ce  singuri am creat fara sa ne dam seama ca ne faceam rau si putem alege  sa schimbam totul in sanatate perfecta  cu ajutorul Atoatecreatorului.    

Convingerile, sentimentele si emotiile toate sunt energie care au o anumita vibratie si toate sunt inregistrate in ADN-ul nostru si in tot corpul nostru. Ele pot avea o vibratie joasa si ne semnaleaza asta prin starile rele pe care le avem (tristete, furie, mainie, suparare, ura, gelozie etc.) sau pot avea o vibratie inalta si ne semnaleaza asta prin starile minunate pe care le avem (liniste, calm, bucurie, incredere, fericire, etc.). Tu ce stare ai azi? Dar in trecut?

ThetaHealing te invata cum sa  identifici convingerile tale profunde negative din subconstient,  sa te eliberezi de ele si  sa te reprogramezi cu altele pozitive si  doar asta e o vindecare. Pe langa asta, exercitiile de meditatie pe care le faci te ajuta sa te centrezi in tine insuti. Uitand pentru cateva minute de lumea exterioara, te conectezi cu tine constientizand ce ai facut si cum ai ajuns la durere sau boala si apoi ramane la alegerea ta sa schimbi sau nu acele obiceiuri care nu iti fac bine si sa introduci noi obiceiuri sanatoase.  Si aici intervine iubirea de sine. Daca chiar te iubesti,  faci acele schimbari, daca te iubesti doar un pic, le mai amani fiindca te concentrezi mai mult pe ”beneficii”.

Este posibil sa traiesti fara boala si Atoatecreatorul te poate ajuta, insa tu trebuie sa iti doresti asta cu toata fiinta ta pentru ca sa faci zilnic cu tine munca de rescriere a convingerilor si de administrare a sentimentelor divine si daca e cazul, sa iti schimbi obiceiurile si mediul in care traiesti .   

Din propria experienta, iti pot spune ca m-am imbolnavit sau am suferit atunci cand am incetat sa ma iubesc pe mine. Stiu ca atunci cand ne iubim suficient pe noi insine, devenim atat de atenti la tot ceea ce fiinta noastra ne transmite si renuntam cu usurinta la tot ce ne face rau.

 Nu uita sa te iubesti suficient si tu si nu uita ca este posibil orice cu ajutorul Atoatecreatorului.

Incepe chiar acum : da-ti un pupic in oglinda si spune-ti privindu-te in ochi:

 “Te iubesc mult de tot. Iti multumesc ca esti aici. Iarta-ma ca te-am ignorat. Iti multumesc ca existi. Te iubesc asa cum esti. Esti minunat/a!”

Cu drag,
Nicoleta

Lasa comentariul tau

Trimite

* campuri obligatorii