De ce nu se vindeca oamenii

Vianna Stibal a lucrat cu mii de oameni si a observat ca erau unii oameni care veneau la ea la terapie si totusi nu se vindecau. Ea spune: “M-am inaltat la Creator in mijlocul unei citiri sau al unei vindecari si l-am intrebat: “Creatorule, ce anume blocheaza vindecarea?”. Am auzit o voce care a spus: “Aceasta persoana crede ca ar trebui sa fie bolnava”, “Aceasta persoana crede ca trebuie sa fie pedepsita”, “Aceasta persoana crede ce-I spune doctorul” sau “Aceasta persoana doreste intr-adevar sa moara”.

In munca ei de vindecare, Vianna a descoperit ca bolile, indiferent daca sunt fizice, emotionale, de mediu sau o combinatie a celor 3, trebuie tratate individual fiindca fiecare persoana este diferita si fiecare boala este o afirmatie individuala a persoanei respective.

Daca motivul bolii este expunerea la toxine, corpul are nevoie de curatare si vindecare.

Daca boala a fost cauzata de ceva din Sistemul de convingeri, atunci acea convingere trebuie curatata si vindecata.

Daca boala a fost cauzata de ceva genetic, atunci si acest aspect trebuie curatat si vindecat.

Trebuie sa aflati ce anume cauzeaza boala: “Creatorule, ce anume cauzeaza boala? Ce anume blocheaza vindecarea?

Vianna si-a dat seama ca in 9 cazuri din 10:

  • oamenii care credeau ca trebuie sa ramana bolnavi, ramaneau bolnavi
  • oamenii care credeau ca ar trebui sa fie vindecati sau ca merita sa fie vindecati, deveneau sanatosi
  • oamenilor care vor sa moara(pentru ca exista unii oameni bolnavi care vor sa moara)- trebuie sa le respectam decizia. Pentru acestia nu are importanta ca noi credem ca se pot vindeca.

Exista multi factori care cauzeaza bolile: sentimentele, emotiile, toxinele, ranile, genele, sistemele de convingeri de la nivel de baza, genetic, istoric, al sufletului…

Convingerile negative pot avea efecte adverse asupra inimii, mintii, corpului si sufletului. Sentimentele, emotiile si convingerile unei persoane joaca un rol semnificativ in posibilitatea de a fi vindecata sau nu.

Metale grele(mercurul), toxinele poarta anumite forme gand si convingeri care influenteaza persoana in care se afla. Adica, atat timp cat o persoana bolnava are in corp diverse toxine, este posibil ca ea sa fie incapabila sa creada ca poate fi vindecata.

Este important sa elimine din corp toxinele pentru ca apoi respectiva persoana sa inceapa sa creada  ca  se poate vindeca si ca nu merita sa fie bolnava.

Este important de retinut deci, ca toxinele, la fel ca si sentimentele, emotiile si sistemele de convingeri pot duce la boli sau mentine o boala deoarece au propriile lor influente energetice.

 

Lasa comentariul tau

Trimite

* campuri obligatorii