Despre ThetaHealing

Pentru a practica thetahealing accesam Iubirea neconditionata a Creatorului. Invatand aceasta tehnica vei vedea ca toti avem abilitati intuitive prin care putem sa realizam vindecari emotionale si fizice instantanee.

Pe masura ce vei practica aceasta tehnica vei incepe sa te bucuri mai mult de viata, vei manifesta ceea ce iti doresti in realitatea ta in mod constient, aducand linistea in sufletul si in viata ta. Vei invata sa te cunosti mai bine si sa schimbi acele aspecte care te limiteaza. Pentru aceasta ne folosim de intuitia noastra si avem incredere in Iubirea neconditionata a Creatorului care face “vindecarea”.

Este minunat ca aceasta tehnica o poate invata oricine. Dupa ce vei invata thetahealing vei intelege importanta de a impartasi aceasta tehnica cu alti oameni. Cu totii avem provocari zilnice, unii au conflicte emotionale, altii au si limitari fizice. Calitatea vietii noastre poate fi insa mult mai placuta, poate fi imbunatatita mult. Avem posibilitatea sa ne folosim de conexiunea cu Sursa, cu Creatorul si sa inlaturam astfel din viata noastra ce e neplacut.

Iti sunt familiare?

Nimeni nu ma iubeste cu adevarat/ Nu sunt in stare/ Eu nu contez/ Nimeni nu ma doreste/ Sunt urat/a/ Nu mai pot sa fac nimic/ Nu sunt suficient de bun/a/ Nu o sa reusesc nimic important niciodata/ Sunt prea grasa/ Ceilalti sunt mai destepti ca mine…/ Ma simt trist/a,……

 Exista multi factori care cauzeaza starile rele si bolile, printre care un rol semnificativ il au convingerile, sentimentele si emotiile. In ThetaHealing® se lucreaza cu toate aceste aspecte pentru a crea vindecari, pentru a preveni aparitia bolilor si a ne recapata starea de bine la nivelul intregii fiinte.

“Theta” este o stare de relaxare foarte profunda pe care o atingem in timpul metodei de meditatie thetahealing. Este starea folosita in hipnoza si stare de vis cand undele cerebrale au o frecventa redusa de 4-7 cicli pe secunda. Undele cerebrale theta sunt specifice subconstientului, de aceea atunci cand suntem intr-o stare mentala theta profunda gandurile si cuvintele noastre devin mai puternice si pot schimba realitatea.

Tehnica ThetaHealing va fi un instrument de auto-ajutor sau auto-vindecare pentru cei care o invata, pe care il vor avea mereu la dispozitie.

 

 

Lasa comentariul tau

Trimite

* campuri obligatorii