Fragmente de suflet

Fragmentele (partile) de suflet pot constitui motivul pentru care inca ne mai gandim la un fost prieten desi ne-am despartit de acesta de mai multi ani si suntem incapabili sa intrerupem aceasta legatura in cel mai bun mod.

Putem sa ne gandim la un fost iubit sau o fosta prietena, depinde insa cum o facem.

Este important sa ne asiguram ca nu continuam sa ii dam din puterea noastra devenind astfel slabi si tristi sau sa luam putere de la acea persoana.

 Un fragment de suflet este o parte din energia fortei vitale a unei persoane ce a fost pierduta in intalniri emotionale profunde. Cand pierzi din forta ta de viata chiar si un pic, viata parca nu mai e la fel, parca nu mai ai forta de a trai. Pot exista insa si schimburi de astfel de energii pozitive, nu doar negative. Fragmentele de suflet se schimba la nivel istoric.

 Parti de suflet pot fi pierdute si in urmatoarele situatii:

  • cand cineva drag pleaca din aceasta lume
  • in relatii in care punem mult suflet sau in casatorii
  • cand o persoana draga noua este bolnava si ii dam inconstient sau constient o parte din forta noasta de viata pentru a o ajuta sa se vindece
  • in cazuri de abuzuri, viol, violente

  Recuperarea partilor de suflet este un exercitiu puternic prin care se recapata forta vitala. Prin acest exercitiu restituim parti de suflet care nu ne apartin si ni le recuperam pe ale noastre.

 Multe persoane au un program ascuns (inconstient) prin care se cred inca “casatorite” cu o iubire trecuta chiar daca nu mai sunt impreuna nereusind sa nu se mai implice energetic fiindca s-au atasat profund.

In aceste cazuri daca se doreste eliberarea de orice angajamente si obligatii ale acestor “casatorii”  se poate face  tehnica pentru divortul energetic pentru ca persoana sa poata apoi sa se deschida pentru un suflet pereche cu adevarat compatibil cu ea si sa il intalneasca.

Lasa comentariul tau

Trimite

* campuri obligatorii