Invataturile maestrului Lin Kai Ting

” Doresc sa invat oamenii despre faptul ca ne putem schimba corpul fizic. Si, spre exemplu, faptul ca bolile pot fi vindecate. Insa vindecarea poate avea loc atunci cand aflam cauza. Doar atunci ne vindecam.

Tumorile sunt formate din energie patogena, negativa. De unde vine energia negativa? Vine din emotiile negative. De exemplu, furia, tristetea, frica sau nervozitatea. Am studiat asemenea persoane si am constatat ca majoritatea sunt nefericite. Ele sunt nefericite si tin in interiorul lor emotiile negative, de exemplu furia. Cand tin furia in interior, aceasta produce energie patogena. Ea cand se acumuleaza, se condenseaza si se formeaza tumoarea.

Asa apar tumorile si cauza o reprezinta emotiile negative. Identificand cauza si aplicand tehnicile de eliberare, de iertare corelate cu tehnici de energizare aceste tumori pot fi topite, pot fi facute sa dispara. Precum o bucatica de gheata. Daca punem o bucatica de gheata in apa fierbinte, gheata se topeste, dispare.

Boala va dispare atunci cand intreaga energie patogena dispare. Cauza sunt emotiile negative. Nu trebuie sa tinem furia in noi. Furia produce multe probleme de sanatate, nu numai tumori, ci si multe alte probleme.

Furia este cauza principala pentru multe boli, este cauza principala a afectiunilor.

De asemenea pentru autovindecare avem nevoie sa evitam emotiile negative. Pentru asta trebuie sa inveti cum sa fii fericit tot timpul. Fericirea este remediul emotiilor negative. Fara emotii negative, persoana ar fi fericita si sanatoasa.

Multi oameni nu mai stiu sa zambeasca. Ei au uitat sa zambeasca. De aceea, multi oameni  tin tristetea in ei, in interior. Si astfel  isi produc singuri probleme. Singuri isi produc boala.

Fiecare poate sa isi schimbe viata. Este foarte important sa se schimbe pe ei insisi, nu sa-i schimbe pe altii.

Nimeni nu este perfect. Sa te schimbi inseamna sa iti corectezi defectele, greselile. Exista urmatoarea zicala: “Inteleptul stie unde greseste”.

Trebuie sa ne corectam propriile greseli. Ne vom simti mai bine, vom fi mai sanatosi, mai fericiti.

De obicei oamenii vad greselile altora si astfel se infurie si produc si mai multe emotii negative. Iar motivul principal este acela ca doresc  sa ii corecteze pe altii, nu pe ei insisi. Si nu pot sa ii corecteze pe altii, cand acestia nici macar nu ii asculta. In aceste conditii cum pot spera sa-i corecteze pe altii? In acest fel devin si mai furiosi si isi fac si mai mult rau.

Pentru a ma corecta pe mine ma gandesc in felul urmator:  Greselile altora nu imi apartin. Atunci de ce ar trebui sa tin greselile altora in inima mea si sa imi fac rau? Nu este bine pentru mine, pentru sanatatea mea. Daca vreau sa ii schimb pe altii, trebuie sa incep prin a ma schimba pe mine, sa fiu un model. Vazandu-ma, oamenii sa spuna: esti o persoana buna! Ai o inima buna!

In acest fel predai, ii inveti pe altii. Corpul transmite invatatura (invatatura este transmisa de felul tau de a  fi.  Este o invatare transmisa prin postura corpului. Cand oamenii te vad spun ca esti o persoana buna! Comportamentul  si ceea ce spui sunt invatatura pe care o transmiti. Si esti asa cum trebuie. In acest fel poti sa schimbi oamenii, pentru ca esti un model pentru ei, de la care invata.

Multi doresc sa schimbe lumea. Cum sa schimbam lumea? Schimbandu-ne pe noi insine. Daca ne schimbam pe noi, lumea va fi schimbata.

Acesta este modul de a ne imbunatati pe noi insine, de a deveni noi insine din ce in ce mai buni. Cum se intampla acest proces? Esti tot mai fericit si mai fericit si astfel devii o persoana mai buna la suflet. Fericirea este cel mai important lucru In viata. Sa fii fericit.

Oamenii gandesc gresit. Confuzie in toate. Ei cred ca viata ar trebui sa fie asa cum gandesc  ei. Dar lumea nu este asa cum gandesc  ei. Aceasta este radacina gandirii gresite, a gandurilor eronate, a confuziei.

Este foarte important sa intelegi un lucru, pentru ca daca il intelegi devii mai fericit. Asa intelegi ca un lucru este altfel si nu cum credeai tu ca este. Nu este vorba de intelegerea unui singur lucru si gata, am terminat. Intelegi un lucru, apoi altul si pas cu pas te schimbi.

Pentru a putea ajuta pe cineva, prima conditie este increderea. Daca oamenii nu au incredere, nu ii pot ajuta. Si de asemenea exista oameni care nu doresc sa se schimbe, sa-si schimbe stilul de viata. Acesti oameni se blocheaza singuri, nu primesc vindecarea.

Sa stim ca daca ranesc pe cineva, daca fac rau altora, in primul rand imi fac rau mie insumi. Daca fac rau altuia, mai intai imi fac rau mie.

Principiul este legea cauzei si efectului. Oamenii fac rau altora deoarece ei nu inteleg. Cred ca nu conteaza. Cred ca, daca fac rau altuia acesta nu stie sau ca nimeni nu stie. Dar aceasta, de fapt, le face rau lor insile. Stii, ceea ce au facut, are un efect. Reactia este in interior.

Trebuie sa-ti corectezi mintea in permanenta, sa iti corectezi gandirea gresita, gandurile gresite, ideile gresite.

Daca vrei sa vindeci o persoana, este foarte important sa-i vindeci mintea. In mintea lor, sunt sigur ca este ceva gresit. Daca poti gasi cauza, nu pot spune ca 100%, dar 80-90% persoana poate fi vindecata.

Cand un om nu este nefericit, nu are emotii negative, devine treptat mai fericit. Astfel, energia lui vitala devine mai echilibrata.

Atunci cand un om este fericit, toate meridianele corpului sau sunt deschise. Cand esti fericit, iti simti corpul deschis si de asemenea energia si sangele circula foarte bine in interior. Fericirea te poate insanatosi.

Multe persoane sunt nefericite. Cred ca motivul principal este atasamentul. Sunt atasati de ceva anume. Ei cred ca obiectul atasamentului lor este real si le este teama sa nu il piarda. Le este frica ca nu-l vor obtine. Acesta este motivul principal care ii face pe oameni nefericiti. Atasamentul.

Pentru ca oamenii nu inteleg. Asta este ceea ce ii invat eu: nimic nu este permanent. Oamenii cred ca unele lucruri sunt permanente: am asta, este al meu; vreau sa il am pentru totdeauna. Nimic nu dureaza pentru totdeauna. Ei doresc ceva pentru totdeauna. Desigur, cand il pierd, sufera.

Eu cand voi muri, las totul. Nimic nu imi mai apartine. De ce sa vreau atunci sa pastrez ceva pentru totdeauna?

Ceea ce este material nu dureaza la nesfarsit. Nimic material nu este vesnic. Si cea mai buna cale este viata simpla.

Viata simpla este…Viata lui Iisus. Daca inveti de la Iisus, viata Lui era foarte simpla. Nu avea atatea lucruri materiale. Dar se ducea peste tot, traia peste tot. Pentru ca atunci cand ai o viata simpla, nu iti faci griji. Cu cat ai mai mult, cu atat Iti faci mai multe griji. Daca ai mai multe proprietati, iti faci griji ca le poti pierde.

Un mod simplu de viata nu inseamna ca nu am nevoie de nimic material. Un mod simplu Inseamna sa traiesti cu ceea ce ai. O viata simpla Inseamna ca poti avea, dar nu te atasezi. Chiar daca ai multe proprietati…Eu asa gandesc: ca nu am cand am; daca pierd, pierd. Nu conteaza. Adica nu ma atasez de material. In acest mod, ma simt liber.”

Lasa comentariul tau

Trimite

* campuri obligatorii