Lucrul cu sentimentele

O tehnica puternica prin care se obtin schimbari evidente in Thetahealing este crearea sentimentelor sau lucrul cu sentimentele. Poti sa inveti inveti rapid ce anume simti cand esti iubit, dorit, onorat, respectat, pretuit, si de asemenea, ce inseamna sa traiesti fara sentimente negative.

Un exemplu de astfel de program- sentiment este

  “STIU CUM SA TRAIESC FARA SUFERINTA” sau “STIU CUM E SA TRAIESC FARA SUFERINTA”.


La fel ca si in cazul Lucrului cu Convingerile, se face Testarea Musculara pentru a afla daca un anumit sentiment este prezent sau nu, daca a fost sau nu experimentat. Unii oameni nu au reusit inca sa experimenteze anumite sentimente, poate pentru ca au fost prea prinsi in drama existentiala sau au suferit diferite traume emotionale in copilarie. E posibil ca unii oameni sa fi experimentat unele sentimente si apoi in urma ranilor sufletesti  sa fi uitat cum e sa traiesti fara sa suferi, fara sa plangi launtric, fara tristete sau fara boala.  

Sentimentele pot fi invatate. Motivul pentru care atunci cand ne dorim ceva ( un suflet pereche, sa fim iubiti, acceptati, pretuiti, bogati etc.) aceste dorinte nu se indeplinesc este pentru ca nu am experimentat  aceste sentimente sau am uitat cum se simt. Pentru a manifesta si a aduce in realitatea noastra ceva, trebuie sa experimentam sentimentul respectiv.  

A experimenta un anumit sentiment nu e acelasi lucru cu o simpla afirmatie.

Cu Thetahealing un sentiment poate fi invatat in cateva secunde prin “descarcarea” energiei sentimentului in fiecare celula din corpul persoanei pe toate cele 4 niveluri de convingere.

Dupa ce o persoana primeste sentimentul de la Creator, ea va fi pregatita pentru a crea schimbari in viata sa.

Stii cum sa traiesti fara frica, fara furie, fara frustrare, fara conflicte, fara suferinte? Asta nu inseamna ca nu vei mai simti deloc teama sau furie in momente cand sunt necesare, ci ca nu iti vei mai crea situatii de teama, de furie, situatii in care sa fii frustrat/a sau conflicte in viata ta. Unii oameni si-au creat obisnuinta de a trai cu teama, ura, frustrare, invidie, vinovatie, ingrijorare si fara bucurie, iubire, iertare, armonie, compasiune, acceptare, acceptare, echilibru, bun-simt, recunostinta etc. Insa aceste obisnuinte pot fi schimbate, Creatorul poate sa ne invete sau sa ne reinvete sentimentele benefice noua, oricine isi doreste poate sa invete cum se traieste cu sentimente care ne dau putere.

imagine

Aceste sunt cateva din sentimentele pe care cu Testul Energetic putem sa aflam daca le-am trait vreodata, daca le cunoastem:

“inteleg ce inseamna sa fiu iubit/a”

“inteleg ce se simte cand sunt iubit/a”

“inteleg ce se simte cand traiesc bucurie”

“inteleg ce se simte cand sunt acceptat/a”

“stiu ce se simte si cum se simte cand ma iert pe mine insami”

“stiu cum se simte cand sunt fericit/a”

“stiu ce se simte cand iert”

“stiu ce se simte cand iubesc neconditionat”

“stiu ce se simte cand sunt conectat/a la Creator”

“stiu cum se simte cand traiesc fara boala”

 “stiu cum este cand traiesc fara sa ma simt vinovat/a”

“inteleg ce inseamna sa am incredere in intuitia mea”

   Prin tehnica Thetahealing, poti cere Creatorului sa iti faca cunoscute aceste sentimente, in caz ca nu le cunosti. Poti sa inveti in cateva secunde cum sa traiesti cu sentimente divine, cu bucurie, iubire, acceptare, compasiune, incredere, cum sa te iubesti pe tine insuti, cum sa ai compasiune pentru tine insuti, cum sa traiesti fara sentimente negative.

“…simpla infuzie a sentimentului de a trai fara a te simti infrant de viata poate genera schimbari pozitive in cazul diabetului, dar si a altor boli.”(Vianna Stibal)

Lucrul cu sentimentele in starea theta ne restarteaza mintea, deschizandu-ne receptori pentru bucurie si inchizandu-I pe cei pentru suferinta.

Lasa comentariul tau

Trimite

* campuri obligatorii