Nivelurile de convingere

O convingere poate fi definita ca fiind acceptarea de catre minte a faptului ca ceva este adevarat sau real, in baza unui sentiment emotional sau spiritual de siguranta.

Un program este o convingere care a fost acceptata ca reala de catre minte, corp si/ sau suflet.

Cand se realizeaza tehnica de vindecare, pentru ca vindecarea sa aiba loc, persoana care primeste vindecarea trebuie sa vrea sa se vindece iar persoana care ofera vindecarea trebuie sa creada ca acest lucru este posibil. Creatorul este cel care vindeca, insa practicantul trebuie sa fie martor la vindecare.

Daca practicantul crede ca vindecarea nu este posibila, vindecarea este oprita. In cazul in care persoana nu vrea sa fie vindecata sau nu crede ca poate fi vindecata, putem face ceva numit

Lucrul cu Convingerile

Lucrul cu convingerile este un mjloc simplu prin care putem sa accesam mintea subconstienta si astfel sa ne schimbam comportamentul.

Starea theta aduce subconstientul la frecventa de crestere si de schimbare pe care o avem cand suntem copii si suntem deschisi pentru a primi si a accepta noi informatii.

Intoarcerea la inocenta e o metoda foarte buna de a schimba convingerile. Daca vom incepe sa credem ca ceva este posibil, acesta va deveni posibil.

Exista 4 niveluri ale convingerilor: nivelul convingerilor de baza, nivelul convingerilor genetice, nivelul convingerilor istorice si nivelul sufletului.

 Convingerile de baza sunt convingerile pe care le-am preluat si asimilat din momentul conceptiei, in copilarie, in adolescenta si pana in prezent, in aceasta viata.

Este foarte important cum se simte si ce gandeste o mama atat in timpul sarcinii cat si dupa nastere, fiindca inconstient transmite copilului sentimentele, convingerile ei si acestea ii vor hrani copilul in timpul vietii mai mult decat mancarea ce i-o ofera.

imagine 

Copii sunt ca un mini-calculator, preiau de la cei cu care vin in contact convingeri foarte rapid.

Pe masura ce existam in acest spatiu si timp ne construim (unii inconstient, altii in mod constient) noi convingeri de baza, cand citim o carte, cand ne uitam la un film, tv sau le preluam de la cei apropiati. Adulti fiind, avem capacitatea de a alege programele pe care le acceptam si cele pe care le respingem. Si unii copii reusesc asta. Insa nu toti.

De exemplu, putem sa observam cum 4 copii reactioneaza diferit la acelasi tip de mesaj negativ: 

“TU NU VEI REALIZA NICIODATA NIMIC IMPORTANT IN VIATA”

- unul din copii “ascultator”ia acest mesaj asa cum e si “nu realizeaza nimic important” conform programului

- al doilea copil devine un perfectionist, incercand mereu sa demonstreze ca programul este gresit. El nu se simte niciodata satisfacut sau suficient de bun.

- al treilea copil accepta programul negativ ca “real” insa are o alta persoana influenta in viata care ii arata cat e de minunat si ca poate sa reuseasca si el. Astfel copilul ajunge sa creada ambele programe in acelasi timp si i se formeaza un sistem de convingeri dual.

-  al patrulea copil “neascultator” nu accepta acest program si face ce vrea, isi urmeaza calea liberului arbitru.   

imagine 

Convingerile genetice sunt preluate de la inaintasii nostri sau sunt adaugate genelor noastre in aceasta viata. In jurul fiecarui lant ADN se afla un camp de energie numit camp morfogenic in care sunt stocate convingerile. In memoria asta genetica sunt stocate convingeri de la cel putin 7 generatii. Acest camp de cunoastere spune ADN-ului cum va fi o persoana din punct de vedere fizic, mental si spiritual. Unele convingeri stocate aici ne sunt benefice, altele nu.

imagine 

 Convingerile istorice sunt amintiri din vietile trecute sau forme-gand  din experientele constiintei colective pe care le purtam in prezent. Aceste forme- gand sunt rezultatul a mii de ani de experiente umane, atat pozitive cat si negative si ne influenteaza in mod inconstient Sistemele de Convingeri, deci nu ne dam seama cand le preluam sau ca le avem. Aceste energii trebuie rezolvate, nu anulate sau inlaturate, deoarece sunt importante ca experiente din care putem invata. Fragmentele de suflet, esente ale unor emotii sufletesti puternice lasate in urma, pierdute sau preluate de la altcineva, sunt pastrate la acest nivel istoric si trebuie rezolvate, curatate si returnate.

imagine 

 Nivelul sufletului  reprezinta “tot ceea ce este “ o persoana. Sufletul omenesc este o parte din Creator, este ceva perfect. La nivelul sufletului nu ajung multe convingeri. Programele care exista aici insa au un efect profund si puternic pentru noi, pentru viata noastra.  

Lasa comentariul tau

Trimite

* campuri obligatorii