Testul muscular in ThetaHealing

ThetaHealing foloseste testul muscular ca metoda de identificare a convingerilor si a programelor subconstiente ale unei persoane. Testarea musculara provine din kinesiologia aplicata, care este o forma de medicina alternativa ce ofera feedback privind proprietatile fizice ale corpului si cu ajutorul careia se poate stabili cea mai buna forma de terapie pentru un client.

Testarea musculara este utila pentru confirmarea existentei unor convingeri sau programe in fata clientului, insa un thetahealer bine pregatit in Lucrul cu Convingerile nu are nevoie neaparat de testarea aceasta pentru identificarea convingerilor unui client.

Prin acest procedeu de testare musculara se observa cum reactioneaza corpul, muschii unei persoane. Pentru ca testul muscular sa functioneze trebuie ca persoana testata sa fie hidratata.

Corpul ei ne va raspunde daca un program este adevarat sau fals, ce este inregistrat in subconstient si ce crede persoana de fapt, chiar daca mintea ei constienta afirma altceva.

Mintea subconstienta este ca hard diskul unui computer si reprezinta 88% din mintea noastra fiind in stare sa controleze functiile corporale automate, in timp ce mintea constienta reprezinta doar 12% din mintea noastra si e capabila sa ia decizii in problemele zilnice si sa judece ce e bine sau rau.

O convingere ce a devenit program este instalata in memoria subconstientului si astfel in toate celulele  corpului.

Corpul este puternic cand o afirmatie este adevarata pentru el si devine slab cand este falsa pentru el, si acest lucru a fost demonstrat in suficiente experimente astfel incat testarea musculara facuta corect unui corp hidratat corespunzator  este exacta.

Identificand programele sabotoare putem apoi sa le inlocuim cu convingeri si sentimente divine inaltatoare cu ajutorul tehnicii ThetaHealing.

Lasa comentariul tau

Trimite

* campuri obligatorii