Vizualizarea - Martor al dorintei implinite

Noi ne cream viata in functie de ce anume vedem cu ochii mintii. Cu totii vizualizam continuu, fie ca ne dam seama sau nu. Nu exista incapacitate de vizualizare. Vizualizam in fiecare zi, in fiecare clipa.

Unii autori folosesc cuvantul vizualizare pentru ceva ce deja ai vazut sau simtit si ti-l amintesti vizualizandu-l in mintea ta si cuvantul imaginatie pentru ceva ce inca nu ai vazut sau simtit si iti imaginezi cum este.

In Thetahealing, a vizualiza si a-ti imagina e ceva ce mai mult se simte, se percepe, ca o senzatie. De exemplu, cineva poate spune: “simt ca ai o pata pe inima”. Aceasta este o forma de vizualizare si persoana ar face bine sa isi dezvolte aceasta capacitate. Uneori, unii oameni confunda ceea ce vad cu ceea ce “simt”. Cand simti ca pata de pe inima, de exemplu, are si o culoare, atunci inseamna ca o vizualizezi.

Cand ne pregatim sa mergem intr-o vacanta pe o insula exotica, sau sa ne dam cu parapanta de exemplu, indiferent daca am mai facut asta inainte, mintea noastra va vizualiza drumul si ce vom face, imaginatia va fi activata.

Ochii mintii nu se opresc nici cand dormim, ei sunt intr-o miscare continua.

Cand ne dorim ceva foarte mult si visam cu ochii deschisi, vedem diferite scenarii si actiuni in filmul mintii noastre. Devine un film real pentru noi cand reusim sa ne bucuram ca si cum dorinta s-a indeplinit, putem sa incepem sa credem si sa il acceptam ca pe o realitate si sa ne asteptam ca sa devina real in plan fizic. 

Creatia este mai mult decat o simpla vizualizare. Sunt implicate multe forte in actul creatiei. Vointa, hotararea, concentrarea cu dorinta si credinta, sentimentele puternice de bucurie - toate contribuie si fac ca un vis sa devina realitate. Imaginatia noastra devine reala cand ne conectam la Creator!

Asteptarea ca viziunea sa devina realitate este mai mult decat un act de creatie. Daca hotaram ceva ce dorim sa se intample cu adevarat si vizualizam cu concentrare, cu dorinta si cu credinta, vom mobiliza multe forte in aceasta actiune. Crearea realitatii prin viziune este un proces natural, pe care noi toti il folosim inconstient. Gandurile care ne trec prin minte ne creeaza viata. Doar perceptia noastra asupra imaginatiei si realitatii este cea care provoaca unor oameni anumite confuzii”  (Vianna Stibal)

La prima vizualizare vei avea impresia ca totul s-a intamplat in imaginatia ta, dar imaginatia foloseste subconstientul si undele theta, deci, cand poti sa iti imaginezi sau sa vizualizezi ceva, tu poti percepe mai mult decat realitatea vizibila si sa devii co-creator.

Imaginea pe care o vedem cu ochii mintii atunci cand vizualizam amintirea unei vacante frumoase, soarele la asfintit sau imaginea persoanei iubite, este acelasi instrument mental pe care il folosim in Thetahealing. Vizualizarea are loc in acelasi loc unde vom vedea si interiorul corpului.

Creierul e ca un muschi si trebuie doar antrenat. Putem privi in interiorul corpului si sa ne transformam viata cand ne dezvoltam capacitatile de vizualizare astfel incat acestea sa devina constiente, nu doar inconstiente. Pe masura ce practicam tehnicile thetahealing, se vor dezvolta toate capacitatile intuitive.

Este important sa inveti tehnica vizualizarii  in caz ca ai vreo afectiune, pentru a transforma vindecarea in realitate. Este necesar sa ai vointa de a te vindeca sau de a schimba aspectele din situatia ta de viata care nu iti plac, sa fii hotarat/a sa faci asta si apoi sa fii martor/a a energiei vindecatoare a Creatorului, pentru ca nimic nu se intampla fara sa fie “vazut” sau “observat de un martor”. Fii tu martorul vindecarii tale!

 

Lasa comentariul tau

Trimite

* campuri obligatorii