Iași 19-20-21 iulie 2019 - Curs avansat ThetaHealing®

În acest curs înveți:    

 • să vindeci sufletul zdrobit
 • să traiești fără resentimente, respingere, regrete, ură, mânie, răzbunare, gelozie, invidie și amărăciune și îți eliberezi astfel mult spațiu mental
 • să lucrezi asupra fricilor și a altor emoții negative
 • mai multe detalii despre toate Planurile Existenței, pentru a elimina afirmațiile și angajamentele, jurăminte care nu îți mai servesc făcute în alte planuri
 • să eliberezi amintiri care plutesc liber (de la operații, accidente, traume, abuzuri, alcool)
 • să trimiți iubire copilului din pântec
 • să te conectezi cu plantele, copacii
 • să accelerezi sau să încetinești timpul
 • să contactezi strămoșii
 • să vorbești cu Eul Superior
 • să cureți case, terenuri, afaceri, mașini etc. de energii negative,etc. 

Îți vor fi “descărcate” din Al 7lea Plan al Existenței peste 800 de programe-sentimente în spațiul tău, vei descoperi sentimente pe care probabil nu le-ai mai trăit înainte, se vor crea noi conexiuni în creierul tău și aceste noi energii te vor ajuta să faci schimbări evidente la nivel emoțional, mental, spiritual și fizic.

Pregătire anterioară necesară: Cursul de Bază ThetaHealing®

Durata cursului: 3 zile consecutive

Înscrierea participanților: Vineri 15,20 -15,30

Program curs: Vineri 15,30 -19,30; Sâmbătă 10 -17 și Duminică 10 - 17, cu pauză de masă la prânz 

Participanții la Cursul Avansat ThetaHealing® primesc:

 •  cartea “Metoda Avansata de Terapie Teta” scrisă de Vianna Stibal
 •  manualul cursului, în limba română
 •  certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®
 •  cu acordul participantului, acesta va fi înscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com, ca practician al tehnicii ThetaHealing®

Prețul cursului și promoții

Prețul cursului este  800 lei. (prețul recomandat de V. Stibal este 370 euro pentru acest curs)

Variante de plată:

Pentru înscriere achită avansul până pe 31 mai  inclusiv și plătești doar 450 lei.

Sau achită avansul până pe 30 iunie inclusiv și plătești doar 500 lei.

 Te poți înscrie direct trimițându-mi datele tale în caz că nu le am deja (nume, prenume, număr de telefon, e-mail, oraș) pe contact@nicoletamazilu.ro sau la 0743927564, în funcție de cum dorești să comunicăm și vei primi contul în care poți să depui avansul de 150 lei.

Locuri disponibile: 10

Sunt considerați înscriși cei care au achitat avansul.

Repetarea cursului o poți face cu o contribuție de 100 lei.

Locația exactă a cursului va fi anunțată pe e-mail sau sms celor înscriși cu 2 zile înainte de curs.

 

Mărturii ale participanților:

 

      Mi-au plăcut foarte mult cursurile Nicoletei. Informațiile sunt bine explicate, pe înțelesul tuturor. Însă, ceea ce am remarcat la Nicoleta este bunătatea, răbdarea cu care te ascultă, îți explică, respectul deosebit cu care te tratează. Îți acordă înțelegerea de care ai nevoie, cu empatie, fără superioritate, te face să te simți în largul tău și cea mai importanta lecție este că are un mod unic de a te face să vezi ca tu ești creatorul propriei tale vieți și că în mâinile tale stă să conștientizezi ce ai de învățat și de schimbat, cu compasiune și multă iubire.

                                                      Gabriela C., referent financiar

 

      Mulțumesc Nicoleta pentru delicatețea ta cu care ne-ai învățat, pentru vocea ta caldă în meditații, pentru că ai avut răbdare cu noi, și ne-ai transmis într-un limbaj simplu pe care să-l putem înțelege. Sunt foarte bucuroasă că am ales să fac cursul la tine. Ești o persoană minunata! Mulțumesc că am avut onoarea să te cunosc.  

                                                     Mara B., elektrotehniker

 

      M-am simțit foarte bine în aceste 3 zile de curs. A fost ca într-o mică familie; s-au discutat lucruri interesante, s-au împărtășit experiențe de viață, din care am învățat multe lucruri utile. Am reușit să mă cunosc mai bine, să îmi dau seama ce anume trebuie schimbat în viața mea: convingeri limitatoare, sentimente negative. Recomand  cu mult drag acest curs pentru transformările extraordinare pe care le produce. În ceea ce o privește pe Nicoleta, este foarte dulce și reușește să te facă să-ți deschizi sufletul. Mi-a plăcut în mod deosebit vocea caldă cu care ne ghidează în starea theta.

                                                   Irina M., asistent medical

 

      Sunt fericită că te-am cunoscut, că am reușit să fac aceste cursuri. Simt că mi s-a luminat viața cu ceea ce am învățat la aceste cursuri. Știu scopul meu în viață odată ce m-ai îndrumat pe această cale pe care doream să ajung. Sunt sigură că viața mi s-a schimbat odată cu participarea la aceste cursuri. Ești minunată!!!

                                               Anca M., asistent laborator

 

      Mi-a plăcut maxim acest curs. Și sunt fericită că am descoperit această metodă ThetaHealing, cu ajutorul tău Nicoleta. Este exact ceea ce eu căutam demult, o metodă care să mă ajute să mă cunosc, să lucrez cu mine și să schimb, să îmbunătățesc toate convingerile și programele negative pe care descoperisem că le am. Îți mulțumesc din suflet pentru implicare și pentru ghidare. Ești minunată. Te iubesc.

                                                                Nadia V. , antreprenor

 

      Nicoleta este o persoană foarte caldă, calmă și răbdătoare. La aceste două cursuri (bază și avansat) am simțit că fac parte dintr-un UNI-VERS. Consider că ambele cursuri deschid multe uși și perspective atâta timp cât persoana este deschisă și dispusă să își lase deoparte propriile păreri/perspective. Recomand cursul persoanelor care consideră că sunt pregătite pentru o schimbare și care au o gândire deschisă. Am apreciat foarte mult faptul că trainerul Nicoleta nu a încercat să ne „îndoctrineze” sau să ne convingă că părerea sau „calea” ei este cea mai bună.

                                                     Andreea A., Team Manager   

 

     Aceste cursuri ne ajută să intrăm în lumea noastră interioară și să transformăm totul așa cum ne dorim…

                                                    Gianina S., operator

 

     Tehnici binevenite oricărei persoane, conectare cu sufletul nostru oferite de un trainer cald și echilibrat!

                                                     Gianina G., economist

 

          Cursul avansat ADN 2 a venit, firesc, în completarea achiziț­iilor primului curs de bază. Descărcări­le de sentimente nu numai că îți fac via­ța mai facilă, dar schimbă paradigma, pe­rcepțiile modului în care trăiești. Într­eg cursul îți oferă instrumentele necesa­re pentru lucrul cu tine și cu ceilalți, pentru a le folosi atunci când fie iden­tifici un obstacol, fie cauți o cale de a evolua, căutând și schimbând în tine ceea ce te ține în lo­c. Îi mulțumesc, încă o dată, Nicoletei, pentru prezența cal­mă, caldă, senină, prietenoasă, plină de solicitudine și de profesionalism, și pentru modul în care, ghidându-ne în proc­esul de învățare, a făcut să pară totul ușor și accesibil. A fost frumos, a fost deosebit, a fost in­tens și, mai ales, util. Mulțumesc!

                                                                                                                   Luisa A., profesor

 

           ThetaHealing mi-a oferit tot ce aveam nevoie: vindecare fizică, emoțională și spirituală, dar mai ales m-a ajutat să înțeleg faptul că suntem în permanență conectați cu divinitatea și că putem comunica cu Atoatecreatorul în fiecare minut al vieții noastre. Mulțumesc Nicoleta, pentru ocazia de DEVENI CEEA CE SUNT CU ADEVARAT!

                                                                                                                  Alina M., psiholog

 

           Mulțumesc mai ales pentru cursul minunat și pt întâlnirea frumoasă și specială cu tine! ...o trecut așa usor și antrenant, unele cursuri pot fi așa inflexibile și obositoare; nu ăsta! ești cea mai dulce și cool maestră :)

          Întâlnirea mea cu Nicoleta a fost ca o sărbătoare și sunt foarte norocoasă că lucrurile s-au aranjat în așa fel ca eu să ajung la curs­ul ei de ThetaHealing pentru că locuiesc în state. Îl recoma­nd cu drag tuturor, e un curs atât pentru căutătorii mai ava­nsați cât și pentru cei la începutul dru­mului spre a deveni conștient mai buni și mai armonioși, așa cum natura noastra divină ne-a proiecta­t. Tehnicile cursului sunt foarte utile și accesibile chiar și celor care au puț­in timp de acordat practicilor personale și îți oferă o nouă deschidere și o altă viziune spre bucur­ie și echilibru. Atm­osfera din timpul cu­rsului a fost relaxa­tă și veselă; Nicole­ta e "un munte" de energie caldă și zâmb­ete, iar vocea ei din meditații e atât de suavă și dulce că te transpune intr-un tărâm al zânelor. Fiecare cursant a avut totală libertate de a pune orice între­bare or nelămurire avea, iar maestra răs­pundea la toate și ne antrena pe toți să ne spunem părerile personale cu multă răbdare și umor. Mulț­umesc mult Nicoleta, ești minunată!

                                                                                     Geanina L., profesor arte

            

                     Mulțumesc pentru  un curs interesant! Meditațiile sunt bine alcătuite și ghidajul foarte plăcut. Nicoleta, ai o voce foarte plăcută și o energie caldă. Te pup! 

                                                                                        A. Roxana - Tecuci - Master NLP

 

          Dragă Nicoleta, a fost o experiență plăcută, relaxantă, frumoasă. Am descoperit lucruri noi foarte interesante și utile pentru descoperirea omului nou și divin din fiecare dintre noi.

Este o oportunitate pentru fiecare dintre noi pentru a deveni mai buni, mai frumoși, mai sănătoși.

Mulțumesc Nicoleta!

                                       C. Mihaela Oana, asistent balneofiziokinetoterapie

 

         Întorcându-mă din prima zi a cursului… și până azi…în inima mea e iubire multă…Cursul tău e iubire…

Seară frumoasă…♥♥♥

                                                                                 C. Violeta, profesie bucatar

 

         Mă bucur foarte mult că am dat curs chemării mele interioare de a veni la cursul Nicoletei. Un curs extrem de interesant, o tehnică/terapie de care m-am îndrăgostit și simt deja că viața mea va deveni și mai frumoasă și plină de satisfacții și bucurii. Mulțumesc!

 

                                 Flory C. - Consilier pentru dezvoltare personală & Practician Terapia florală Bach 

 

       Înainte de a descoperi Thetahealing eram într-o ceață permanentă și nu reușeam să văd nimic clar. Aveam un plâns lăuntric pe care nu reușeam să îl opresc indiferent de ce-mi spuneam sau făceam. În cele trei zile de curs am învățat cât de simplu e să ajungi la TINE, TU cel autentic și cum poți face asta pur și simplu conectându-te la cel care ne-a creat atat de PERFECȚI și FRUMOȘI.

     Thetahealing îți schimbă viața și tot ce trebuie să faci e să CREZI.

     Mulțumesc Nicoleta și Dumnezeu să te BINECUVÂNTEZE!

                                         Așa să fie și așa este!

                                                                                                             Mariana B.

 

 

 

Pentru informații suplimentare mă poti contacta pe e-mail contact@nicoletamazilu.ro. Dacă dorești să afli noutățile și pentru a rămâne în contact cu mine te poți abona la pagina mea de facebook cu un like.  Mulțumesc!

Te aștept cu drag,

Nicoleta

Mă înscriu acum!