Ce ai vrea sa stii despre mine?

imagine

În această viață numele meu e Nicoleta și sunt ca și tine, un suflet venit "la școală" pe planeta Pământ. Știu și simt asta de ceva vreme.

 Am ales să  vin în această lume pe 31 mai 1974. Mi-am ales dinainte lecțiile pe care să le învăț în această existență și sunt norocoasă. Am avut "profesori" buni și aici mă refer la acele suflete care au intrat în viața mea și m-au forțat prin comportamentul lor să învăț lecția iertării, a acceptării, lecția iubirii și multe alte lecții, și le sunt recunoscătoare.

Până să ajung să înțeleg că totul este bine așa cum e, că nimic nu e întâmplător și că peste tot sunt semne și indicii pentru ca eu să mă "trezesc", am cam rătăcit. A fost un timp când m-am simțit abandonată aici, când credeam că "stația mea de emisie-recepție din dotare" nu mai funcționează corect și mi se părea că nu sunt auzită, pentru ca rugăciunile mele nu se îndeplineau. Am crezut că ceva nu e în regulă cu mine.  

După ce în 2004 sufletul meu a fost bine "zdrobit", mi l-am "recreat" cumva singură în câțiva ani prin conștientizare, iertare, acceptare, renunțare, încredere, m-am împăcat cu mine însămi și acum sunt liniștită, fericită și bucuroasă că exist aici pe Pământ și sunt o "studentă" silitoare și conștiincioasă. Știu că zeii râd în hohote când mi se pare că știu totul zdruncinându-ma un pic uneori și mă aplaudă la fiecare lecție învățată făcându-ma să plutesc de bucurie .

Dacă te intereseaza "călatoria mea" de până acum, îți pot spune că a fost minunată, chiar dacă uneori a fost mai tristă, a fost și plină de bucurii și alteori a fost chiar divină. 

Am fost atrasă de spiritualitate din adolescență. Prima carte "ciudată" mi-a cazut în maini între 14 si 15 ani, era o carte în care printre altele explica și cum sa faci exerciții de meditație yoga și imi amintesc că un timp am facut câteva din acele exerciții. Cănd aveam în jur de 24 ani am citit o carte despre reîncarnare și apoi alte cărți de dezvoltare personală și spirituală. Tot în acea perioadă am participat la un curs unde am facut prima meditație ghidată. După mai mulți ani în care am urmat cumva regulile sociale, urmând o facultate și cautând să mă specializez și să obțin un servici bun, am renunțat și am hotărât să fac doar ce îmi place mie, adică să citesc, să fac sport, să mă plimb cu bicicleta, să fac exercițiile de meditație, să alerg și să mă plimb pe malul mării, să traiesc înconjurată de verde, de aer curat, fără stres. Și asta am făcut. 

Pentru cei care nu reușesc să mă controleze și să mă manipuleze sunt “anormală”, “ciudată”, “nebună”, însă pentru cei care nu au astfel de intenții sunt un suflet frumos și bun, o minune a creației, fină, delicată, inteligentă, spirituală, frumoasă, prietena de incredere, o persoană calmă și liniștită, responsabilă, etc…

În anii facultății am fost reprezentanta studenților  în Senatul Universității și resposabilă cu cazările pentru fete la cămin. Am urmat facultatea de Hidrotehnică la Universitatea GH. Asachi din Iași și am finalizat studiile ca șefă de promoție. Am urmat si masterul si doctoratul insă apoi am ales o altă cale. Am ales sa fac mai mult ce îmi place cu adevărat și am început să învăț singură și să citesc ceea ce ma atragea mai mult. Am studiat si practic Silva Ultramind ESP System care îmi place foarte mult si am studiat cărți de Programare neuroligvistică  NLP. In paralel cu acestea deoarece îmi place foarte mult sportul am urmat și finalizat cursurile de instructor aerobic-fitness si instructor fitness și îmi doresc să urmez și să le finalizez și pe cele de personal trainer precum și alte cursuri spirituale de care voi fi atrasă. Am urmat cursurile de practician ThetaHealing pentru cursul ADN Baza, cursul ADN Avansat, cursul Manifestare si Abundență si cursul Jocul Vieții iar în octombrie 2015 cursurile de instructor ThetaHealing ADN Baza si ADN Avansat cu Vianna Stibal  fondatoarea ThetaHealing® si  a THink ThetaHealing Institute of Knowledge® SUA si sunt instructor ThetaHealing certificat THink®.   

Consider că nu contează multitudinea de diplome adunate ci că din tot ceea ce învățăm contează cât reușim să aplicăm în viețile noastre pentru a ni le îmbunătăți și pentru a fi mereu sănătoși și fericiți, altfel toate diplomele și lucrurile adunate nu folosesc la nimic, decât egoului în întâlnirile cu alte egouri...

Suntem cu toții perfecți așa cum suntem, cu bune și cu rele, am fost creați dupa chipul și asemanarea lui Dumnezeu, suntem mici creatori aici pe Pământ, fiecare cu lecțiile lui de învățat, avem cu toții familia noastră de suflete și ne-am propus chiar inainte de a veni aici pe Pământ să ne ajutăm să evoluăm împreună. Unii au uitat și sunt foarte ocupati, nu au timp de ei, sunt stăpâniți de frică, îndoială și neîncredere, sunt mereu  stresati, nefericiti sau au diferite boli, iar alții încep să se “trezească”și încep să vadă lumea și totul cu alți ochi… cu iubire, bunătate, încredere, bucurie, responsabilitate, entuziasm, acceptare, iertare, recunoștință, credință, fericire…

Pentru mine este minunat totul acum că mă iubesc și mă accept așa cum sunt, că îi iert pe cei care m-au rănit, că mă iert pentru tot ce mi s-a părut că am greșit, că accept schimbările din viața mea cu seninătate, că mă bucur cu adevarat de călătoria mea pe Pământ în timp ce fac ceea ce îmi place, că întâlnesc din ce în ce mai mulți oameni minunați la cursurile mele pe care ii ajut să își creeze vieți minunate, pe măsura dorințelor lor și de la care învăț și eu, pentru că sunt conștientă că fiecare om ne apare în viață ca să ne învețe ceva, fiindcă nu întâlnim pe nimeni întâmplător.  

  Nicoleta