Ce este ThetaHealing ?

Tehnica ThetaHealing este o tehnica de meditatie bazata pe o filozofie spirituala ce are ca scop obtinerea unei bunastari emotionale, mentale, fizice si spirituale.

Este o metoda de antrenament mental in starea cerebrala theta ce ne permite sa schimbam credintele limitative si sa dezvoltam virtuti in tot ceea ce facem. Prin meditatie si rugaciune, tehnica Thetahealing creeaza un stil de viata pozitiv.

Tehnica ThetaHealing  a fost creata de catre Vianna Stibal în 1995, în timpul propriei sale calatorii personale înapoi la sanatate.  Ea a început sa predea tehnica ThetaHealing in jurul anului 2006, dupa ce ea a perfectionat tehnica pe ea insasi.

Vianna Stibal, fondatoarea ThetaHealing®, si-a vindecat piciorul diagnosticat cu cancer osos cu aceasta metoda si apoi s-a hotarat sa o impartaseasca cu lumea din recunostinta pentru vindecarea ei si asa a aparut ThetaHealing®, care in prezent este practicata in mai multe tari. Tehnica Thetahealing nu interzice medicina conventionala si poate fi utilizata in asociere cu aceasta.

ThetaHealing ne invata sa ne reconectam la Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este, sau Dumnezeu, daca preferi acest nume, care este peste tot si in noi toti si sa ne folosim intuitia naturala dezvoltandu-ne mai mult abilitatile intuitive.

Te reconectezi cu Tine. Inveti sa te cunosti mai bine si sa schimbi acele aspecte care te limiteaza.

Tu chiar poti sa incepi sa te bucuri mai mult de viata in timp ce manifesti ceea ce iti doresti in realitatea ta in mod constient, aducand linistea in sufletul si in viata ta.

 Imagineaza-ti ca ai mereu o stare de pace si liniste interioara, te simti iubit/a, dorit/a, te simti suficient de frumoasa/frumos, te simti suficient de bun/a, simti ca tu chiar contezi, imagineaza-ti ca simti ca poti, ca esti in stare sa faci ce iti doresti, ca stii cum, ca meriti, imagineaza-ti ca ai puterea de a-ti crea viata minunata pe care ti-o doresti. Cum te simti acum? Minunat? Asta face ThetaHealing. Te ajuta sa iti identifici convingerile care te limiteaza, sa le schimbi cu altele pozitive, sa iti vindeci sufletul, sa te eliberezi de emotiile si energiile negative care te fac sa te simti rau si sa te incarci cu sentimente divine care te fac sa te simti minunat.

Exista multi factori care cauzeaza starile rele si bolile, printre care un rol semnificativ il au convingerile, sentimentele si emotiile. In ThetaHealing® lucram cu toate aceste aspecte pentru a crea vindecari, pentru a preveni aparitia bolilor si a ne recapata starea de bine la nivelul intregii fiinte. 

 Aparent toti avem credinta. Insa rezultatele si miracolele apar doar la cei care chiar au Credinta si Vointa de a schimba ce nu le place cu adevarat.

Pentru a afla mai multe despre tehnica ThetaHealing, vizitati  www.thetahealing.com

Ce inseamna "ThetaHealing"?

“Theta” este o stare de relaxare foarte profunda pe care o atingem in timpul metodei de meditatie thetahealing. Este starea folosita in hipnoza si stare de vis cand undele cerebrale au o frecventa redusa de 4-7 cicli pe secunda. Undele cerebrale theta sunt specifice subconstientului, de aceea atunci cand suntem intr-o stare mentala theta profunda gandurile si cuvintele noastre devin mai puternice si pot schimba realitatea.

“Theta” vine de la litera din alfabetele egiptean si grecesc “theta” care inseamna printre altele “suflet”.

“Healing” in limba engleza inseamna “vindecator”. Deci, ThetaHealing se poate traduce ca “vindecator in unde theta” / “vindecator al sufletului in unde theta”.

Aceasta tehnica ThetaHealing este un instrument de auto-ajutor sau auto-vindecare pentru cei care o invata, pe care il vor avea mereu la dispozitie. Inveti sa devii constient de puterea ta interioara si sa te vindeci singur/a, sa ramai sanatos/sanatoasa si sa iti creezi viata pe care ti-o doresti. Este o investitie in starea ta de bine si a celor dragi tie, inveti sa lucrezi cu tine si cu cei dragi tie. Cu diploma pe care o primesti la sfarsitul cursului devii oficial practicant ThetaHealing® si daca iti vei dori sa ajuti oamenii, poti sa devii terapeut/a si sa ai clienti. 

Thetahealing este si pentru tine daca vrei sa iti imbunatatesti viata ta pe toate planurile, in ritmul dorit de tine si daca vrei sa ii ajuti si pe cei dragi tie sa le fie mai bine, si de ce nu, daca doresti sa contribui si tu macar un pic la a crea o lume mai buna, pt noi si pt generatiile viitoare.

ThetaHealing® și ThetaHealer® sunt mărci comerciale înregistrate la www.thetahealing.com 

 Nicoleta Mazilu